Home
Sign In
 
VOGNBESTILLING
BETALING
PRISER OG TAKSTER
VI TILBYDER
OM TAXA
GIV FEEDBACK
NYHEDER
LEDIGE STILLINGER
LINKS
KONTAKT
VOGNMAND

Bestil din TAXA på din iPhone/Android telefon 

 

Som det første taxiselskab i Danmark tilbyder TAXA dig mulighed for at bestille din TAXA fra både iPhone og Android telefoner. Hent programmet i App Store eller Android Market.

 

Søg på TAXA4X35 eller klik her:   

 
    AndroidMarketLogo.jpg


 

 
    


Nyt design ​til Taxa biler

 

Du har måske allerede spottet en ny Taxa i bybilledet - vi har nemlig fået nyt design på vores biler! Skiftet til det nye design foregår gradvis i den nærmeste fremtid, derfor vil du både se de velkendte sølvgrå og de nye mørke blå ​biler. Nyt design - men samme gode service!

 

Vognindpakning_ny.jpg


Tryk en af dine favoritadresser, når du bestiller TAXA

 
 
 

Har du flere gange ringet fra samme telefonnummer og bestilt en vogn, så har du mulighed for automatisk at bestille en vogn til en af dine 2 eller 3 favoritadresser.

 

Du skal blot lytte til dine muligheder og vælge mellem adresse 1, 2 eller 3 - din taxa er dermed bestilt med et enkelt tryk på telefonen, og telefonkøen sprunget over.

 

Har du behov for personlig betjening, taster du 9 og kommer igennem til vores kundecenter. Denne service kræver ingen tilmelding.


Du bestemmer dine favoritadresser!
Du har nu mulighed for at bestemme hvilke favoritadresser bliver læst op, når du ringer ind på 35 35 35 35. Du skal blot kontakte vores kundecenter på 35 35 35 35 eller på callcenter@taxa.dk.

 

 


 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 © Copyright 2012 Taxa 4x35