menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Bliv erhvervskunde

Bliv erhvervskunde

TAXA 4x35 er det største taxiselskab med kapacitet til at køre for virksomheder og organisationer i alle størrelser - men TAXA 4x35 er så meget mere end det største taxiselskab. Herunder kan du læse mere om hvad TAXA 4x35 kan tilbyde dig som erhvervskunde og hvorfor du skal vælge os som din samarbejdspartner.

Få en personlig Key Account Manager

Som kunde hos TAXA 4x35 får du tilknyttet en personlig Key Account Manager, der sikrer, at du får maksimal udbytte af vores services. Din Key Account Manager vil yderligere være dig behjælpelig med spørgsmål til kontrakten, statistik, bestillings- og betalingsmuligheder og andet.

I din travle hverdag skal bestilling og betaling af taxikørsler være nem tilgængelig og overskuelig. Som kunde hos TAXA 4x35 får du adgang til en bred vifte af bestillings og betalingsmuligheder, tilrettelagt efter den enkelte medarbejders ønsker og behov.

Samarbejd med et digitalt taxiselskab

Vælger du et samarbejde med TAXA 4x35 får du en partner der vil og tør være first mover på nye teknologier og koncepter i branchen. TAXA 4x35 vil være det mest moderne og innovative taxiselskab i Danmark og vi er godt på vej! Vores TAXA App har blandt andet været nomineret til Danish App Awards i 2011 og E-handelspris i 2012 og 2013. Derudover var TAXA 4x35 det første taxiselskab til at tilbyde gratis WiFi på tværs af flåden - en kærkommen ekstra service under køreturen især for turister og forretningsrejserne. Det siger vores kunder om os og vores samarbejde

Bedste fremkørselstid og største flåde

Med TAXA 4x35 får du adgang til Danmarks største flåde på knap 800 vogne fordelt på København og Kolding. Ydermere er vi også den største udbyder af 5-8 personers storvogne, som kan lejes i et par timer, hvis dine medarbejdere eller gæster skal transporteres til og fra en event i byen.

De fleste af vores erhvervskunder sætter pris på hurtig og effektiv fremkørselstid, så hvis tiden er vigtig for dig, så er vi det optimale valg – TAXA 4x35 har nemlig den bedste fremkørselstid i Hovedstaden (under 5 minutter) og Storkøbenhavn (mellem 5-10 minutter).

Elegant transport med professionelle chauffører

TAXA 4x35 har bevidst valgt, at vores flåde skal have en stilren, genkendelig og eksklusiv profil, der ikke forstyrres af dine konkurrenters reklamer. TAXA 4x35 har fokus på service og kvalitet og byder derfor på elegant transport i en profilvogn med en profilklædt fører bag rettet, der sørger for, at du og dine medarbejder ankommer eksklusivt og behageligt til jeres destinationer.

Kontakt os her

Hos TAXA 4x35 indgår vi individuelle aftaler med erhvervskunder og offentlige organisationer. For at kunne sammensætte det bedste tilbud og den optimale løsning, tager TAXA 4x35 udgangspunkt i jeres taxiforbrug og skræddersyer en servicekørsel, der passer netop til jeres kørselsbehov. Kontakt os allerede i dag per mail taxa@taxa.dk eller på 35 35 90 01 og hør mere om, hvad TAXA 4x35 kan tilbyde din virksomhed.

Bliv erhvervskunde