menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Bliv erhvervskunde

Bliv erhvervskunde

TAXA 4x35 er det største taxiselskab med kapacitet til at køre for virksomheder og organisationer i alle størrelser - men TAXA 4x35 er så meget mere end det største taxiselskab. Herunder kan du læse mere om hvad TAXA 4x35 kan tilbyde dig som erhvervskunde og hvorfor du skal vælge os som samarbejdspartner.

Få en personlig Key Account Manager

Som kunde hos TAXA 4x35 får du tilknyttet en personlig Key Account Manager, der sikrer, at du får maksimal udbytte af vores services. Din Key Account Manager vil yderligere være dig behjælpelig med spørgsmål til kontrakten, statistik, bestillings- og betalingsmuligheder og andet.

I din travle hverdag skal bestilling og betaling af taxikørsler være nem tilgængelig og overskuelig. Som kunde hos TAXA 4x35 får du adgang til en bred vifte af bestillings og betalingsmuligheder, tilrettelagt efter den enkelte medarbejders ønsker og behov.

Samarbejd med et digitalt taxiselskab

Vælger du et samarbejde med TAXA 4x35 får du en partner der vil og tør være first mover på nye teknologier og koncepter i branchen. TAXA 4x35 vil være det mest digitale og innovative taxiselskab i Danmark og vi er godt på vej! Vi har et bredt udvalg af digitale bestillingsplatforme - du kan eksempelvis bestille en taxa online på hjemmesiden, via vores online bookingsystem eller din smartphone. Værende et af det mest digitale taxaselskaber er ikke ensbetydende med, at vi har afskaffet personlig betjening! Vores kundecenter har døgnåbnet, så du kan altid ringe til det velkendte telefonnummer 4x35, hvor vores kundecenteragenter står klar til at servicere dig 24-7, året rundt. Det siger vores kunder om os og vores samarbejde

Elegant transport med professionelle chauffører

TAXA 4x35 har fokus på service og kvalitet og byder derfor på elegant transport i en profilvogn med en profilklædt fører bag rettet, der sørger for, at du og dine medarbejder ankommer eksklusivt og behageligt til jeres destinationer.

Kontakt os her

Hos TAXA 4x35 indgår vi individuelle aftaler med erhvervskunder og offentlige organisationer. For at kunne sammensætte det bedste tilbud og den optimale løsning, tager TAXA 4x35 udgangspunkt i jeres taxiforbrug og skræddersyer en løsning, der passer netop til jeres kørselsbehov. Kontakt os allerede i dag per mail taxa@taxa.dk eller på 35 35 90 01 og hør mere om, hvad TAXA 4x35 kan tilbyde din virksomhed. 

Bliv erhvervskunde