menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Om TAXA 4x35

Velkommen til TAXA 4x35

Siden 1909 har TAXA en fast del af bybilledet. I dag har vi knap 800 vogne fordelt på København og Kolding, som udfører både privat- og erhvervskørsel, handicap-, læge- og skolekørsel.

Digitalt taxaselskab

TAXA 4x35 vil og tør godt være first mover på nye teknologier og koncepter i branchen. Derfor var TAXA 4x35 også det første taxaselskab til at tilbyde gratis WiFi i alle sine vogne - både i København og Kolding! Vi vil være det mest digitale og innovative taxiselskab i Danmark og vi er godt på vej. Vi har et bredt udvalg af digitale bestillingsplatforme - du kan eksempelvis bestille en TAXA online på hjemmesiden, via vores online bookingsystem eller via vores TAXA 4x35 App på din smartphone. 

Værende et af det mest digitale taxaselskaber er ikke ensbetydende med, at vi har afskaffet personlig betjening! Vores kundecenter har døgnåbnet, så du kan altid ringe til det velkendte telefonnummer 4x35, hvor vores kundecenteragenter står klar til at servicere dig 24-7, året rundt.

Højt serviceniveau

Hos TAXA 4x35 stræber vi efter en kontinuerlig dialog, så der bliver skabt rum for, at vi konstant kan forbedre vores services. Vi bruger feedback fra den enkelte bruger til at forbedre vores serviceniveau og vi var de første til at indføre kundefeedback via digitale medier.

Over 3.000 erhvervskunder har allerede valgt TAXA 4x35, fordi vi er det smarte valg. Kontakt os per mail taxa@taxa.dk for mere information om TAXA 4x35.