menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Bliv vognmand i TAXA 4x35

Bliv vognmand i TAXA 4x35

 

Er du én af de heldige chauffører, som har fået vognmandstilladelse i 2016? Så har vi et særligt introtilbud til dig netop nu! Læs mere HER

Per 1. januar 2016 kan du få lav pladsleje og større fleksibilitet med TAXA 4x35. Pladslejen får du for blot kr. 69.995,- og det fordelagtige beløb dækker over alle de basale ting, du skal bruge for at komme ud at køre ture med TAXA 4x35. Vi kalder det basispakken:

Adgang til turformidlingssystem og vognudstyr
Med basispakken får du adgang til alt det vognudstyr, du skal bruge for at afvikle såvel gadeture som bestilte ture, dvs. turformidlingssystem, taxameter, Vector-skærm, betalingsterminal, printer, wifi-enhed mv.

TAXA 4x35’s taglygte & streamers
Du får adgang samt tilladelse til brug af vores unikke TAXA-taglygte og -streamers.

Vores kundeportefølje
Med basispakken får du adgang til TAXA 4x35’s omfattende kundeportefølje med over 3.000 erhvervskunder.

Professionelt kundecenter i København
Basispakken giver dig også adgang til vores kundecenter i København. Vores kundecenter er tilgængeligt 24-7, såvel til kunder, som dine chauffører. Desuden har vi en direkte og døgnåben førerlinje, hvor dine chauffører kan få personlig betjening.

Vognmandsportal
Du får adgang til din egen vognmandsportal, hvori du kan se dine udbetalinger, dine vogne, nyhedsbreve fra TAXA 4x35, forskellige vejledninger m.m.   

Digitalt taxaselskab
Du kommer også ind i måske det mest digitale taxaselskab med eget online bookingsystem til erhvervskunder, smart TAXA App (nomineret til bedste App 2 år i træk), vognmandsportaler, lækker hjemmeside med online bestillingsmuligheder, gratis wifi til alle taxakunder mv. 

50 % tilskud til profilindpakning af din vogn
Pak vognen ind i en letgenkendelig og eksklusiv profil - vi betaler 50 % for indpakning af din nye vogn. 

Til dig der vil have mere.. 
Herunder får du en oversigt over services du kan tilkøbe. Som vognmand i TAXA 4x35 sammensætter du din egen pakkeløsning efter ønske og behov:

Serviceforsikring
Som vognmand i TAXA 4x35 har du mulighed for at tilkøbe en pakke, der dækker dine værkstedsbesøg. Vi kalder det Serviceforsikring. Serviceforsikringen udgør et fast beløb per vogn og gælder for 1 år.

Certificeret chaufføruddannelse
Dine chauffører skal have chaufføruddannelse i verdensklasse, når de går ud og repræsenterer dig og TAXA 4x35. Derfor tilbyder vi to moduler med e-læring, holdundervisning og certificering, der tuner dine chauffør til eksperter inden for turformidling, vognudstyr og kundebetjening.

Jobbørs
Søger du en fast chauffør, weekendafløser dag- eller natmand, så har du mulighed for at anvende vores netværk og platforme til at finde den rette kandidat til jobbet. Vi indrykker dine jobannoncer på TAXAs hjemmeside med over 20.000 besøgende hver måned samt på sociale medier (Facebook og LinkedIn).


Lokalt Kundecenter
Denne pakke er primært til vognmænd udenfor København, der ønsker lokal telefonbetjening.

Kontakt os allerede i dag
Ring til 35 30 91 60 eller skriv til taxa@taxa.dk  for flere informationer om vores pakkeløsninger. 

Hvorfor TAXA 4x35?

1. Vi er KBH’s største og ældste taxaselskab med den højeste gennemsnitlige omsætning per vogn.

2. Vi har over 3.000 erhvervskunder samt en kompetent salgsafdeling, der sørger for at nuværende kunder er glade, og at der kommer hele tiden nye til.

3. TAXA 4x35 har ca. 200.000 bestilte ture om måneden og størstedelen af dem er digitale.

4. Vi har en direkte førerlinje og et kundecenter – begge tilgængelige 24-7, hvor førere, som kunder kan få personlig betjening.

5. Vi uddanner og certificerer dine chauffører vha. top service- og chaufføruddannelse.

6. Som vognmand i TAXA 4x35 får du adgang til din egen vognmandsportal, hvor du kan se dine indkørsler, fakturaer, vognene aktivitet, nyhedsbreve, vejledninger – alt du skal bruge for at drive professional forretning.

7. Få 50 % tilskud til profilindpakning af din vogn (værdi 5.000 kr.)

8. Som medlem af Sammenslutningen TAXA 4x35 får du indflydelse i virksomheden og taxabranchen generelt.

9. TAXA 4x35 er en pioner indenfor nye teknologier og koncepter i branchen og er måske DK’s mest digitale selskab,

10. Ydermere kan vi prale af en smart TAXA App, en lækker hjemmeside, et online bestillingssystem designet til erhverv, bedste fremkørselstid i København, wifi i alle vores taxaer mm.

Læs hvad vores vognmænd siger om os