menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Bliv erhvervskunde

Bliv erhvervskunde

TAXA 4x35 er erhvervslivets foretrukne taxiselskab. Over 3.000 store og små virksomheder i København og omegn har allerede valgt os som samarbejdspartner - vil du med på vognen?

Klik på billedet nedenfor og se vores online-brochure og læs mere info længere nede på denne side.

TAXA 4x35

Få en personlig Key Account Manager

Som kunde hos TAXA 4x35 får du tilknyttet en personlig Key Account Manager, der sikrer, at du får maksimal udbytte af vores services. Din Key Account Manager vil yderligere være dig behjælpelig med spørgsmål til kontrakten, statistik, bestillings- og betalingsmuligheder og andet.

I din travle hverdag skal bestilling og betaling af taxikørsler være nem tilgængelig og overskuelig. Som kunde hos TAXA 4x35 får du adgang til en bred vifte af bestillings og betalingsmuligheder, tilrettelagt efter den enkelte medarbejders ønsker og behov.

Samarbejd med et digitalt taxiselskab

Vælger du et samarbejde med TAXA 4x35 får du en partner der vil og tør være first mover på nye teknologier og koncepter i branchen. TAXA 4x35 vil være det mest moderne og innovative taxiselskab i Danmark og vi er godt på vej! Vores TAXA 4x35 App er Danmarks ultimativt største taxiapp med knap 400.000 downloads (januar 2018). Derudover var TAXA 4x35 det første taxiselskab til at tilbyde gratis WiFi på tværs af flåden - en kærkommen ekstra service under køreturen især for turister og forretningsrejserne. Det siger vores kunder om os og vores samarbejde

Bedste fremkørselstid og største flåde

Med TAXA 4x35 får du adgang til 800 vogne i København og omegn. Ydermere er vi også den største udbyder af 5-8 personers storvogne, som kan lejes i et par timer, hvis dine medarbejdere eller gæster skal transporteres til og fra en event i byen.

De fleste af vores erhvervskunder sætter pris på hurtig og effektiv fremkørselstid, så hvis tiden er vigtig for dig, så er vi det optimale valg – TAXA 4x35 har nemlig den bedste fremkørselstid i Hovedstaden (under 5 minutter) og Storkøbenhavn (mellem 5-10 minutter).

Elegant transport med professionelle chauffører

TAXA 4x35 har bevidst valgt, at vores flåde skal have en stilren, genkendelig og eksklusiv profil, der ikke forstyrres af dine konkurrenters reklamer. TAXA 4x35 har fokus på service og kvalitet og byder derfor på elegant transport i en profilvogn med en profilklædt fører bag rettet, der sørger for, at du og dine medarbejder ankommer eksklusivt og behageligt til jeres destinationer.

Kontakt os her

Hos TAXA 4x35 indgår vi individuelle aftaler med erhvervskunder og offentlige organisationer. For at kunne sammensætte det bedste tilbud og den optimale løsning, tager TAXA 4x35 udgangspunkt i jeres taxiforbrug og skræddersyer en servicekørsel, der passer netop til jeres kørselsbehov. Kontakt os allerede i dag per mail taxa@taxa.dk eller på 35 35 90 01 og hør mere om, hvad TAXA 4x35 kan tilbyde din virksomhed.

 

Bliv erhvervskunde