menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Bliv erhvervskunde og tag med os hele vejen

Bliv erhvervskunde

TAXA 4x35 er erhvervslivets foretrukne taxiselskab. Over 3.000 store og små virksomheder i København og omegn er allerede med på vognen med os som samarbejdspartner -vil du med på vognen?

Kontakt os og hør, hvad TAXA 4x35 kan tilbyde jer.

Tlf.: 35 30 91 39
Eller på e-mail: salg@taxa.dk

Hos TAXA 4x35 indgår vi individuelle aftaler med erhvervskunder og offentlige organisationer. For at kunne sammensætte det bedste tilbud og den optimale løsning, tager TAXA 4x35 udgangspunkt i jeres taxiforbrug og skræddersyer en servicekørsel, der passer til netop jeres kørselsbehov.

 
Derfor har over 3.000 virksomheder indgået aftale med TAXA 4x35

>> Fordi de værdsætter en kort ventetid - TAXA 4x35 har branchens bedste fremkørselstid på under 5 minutter i Hovedstaden

>> Fordi de gerne vil have digitale løsninger til nem bestilling

>> Fordi de ønsker en personlig kontaktperson

Læs mere om hvorfor virksomheder vælger TAXA 4x35 i brochuren:

 

undefined

 

Personlig service

Som kunde hos TAXA 4x35 får du tilknyttet en personlig kontaktperson/Key Account Manager, der sikrer, at du får maksimal udbytte af vores services. Din Key Account Manager vil yderligere være dig behjælpelig med spørgsmål til kontrakten, statistik, bestillings- og betalingsmuligheder og andet.

I din travle hverdag skal bestilling og betaling af taxikørsler være nemt tilgængelig og overskuelig. Som kunde hos TAXA 4x35 får du adgang til en bred vifte af bestillings- og betalingsmuligheder, tilrettelagt efter den enkelte medarbejders ønsker og behov.


Digitalt forspring på vejen

Vælger du et samarbejde med TAXA 4x35 får du en partner, der vil og tør være firstmover på nye teknologier og koncepter i branchen.
TAXA 4x35 vil være det mest moderne og innovative taxiselskab i Danmark, og vi er godt på vej! Vores TAXA 4x35-app er Danmarks ultimativt største taxiapp med over 600.000 downloads (september 2019). 

 

Erhvervslivets foretrukne taxiselskab

Både store og små virksomheder har valgt TAXA 4x35 som professionel samarbejdspartner. Læs hvad de fortæller om deres samarbejde med TAXA 4x35.

undefined


Bedste fremkørselstid og største flåde

Med TAXA 4x35 får du adgang til over 1.000 vogne i København og omegn. Ydermere er vi også den største udbyder af 5-8 personers storvogne, som kan bestilles via vores app eller lejes i et par timer, hvis dine medarbejdere eller gæster skal transporteres til og fra et event i byen.

De fleste af vores erhvervskunder sætter pris på hurtig og effektiv fremkørselstid, så hvis tiden er vigtig for dig, så er vi det optimale valg – TAXA 4x35 har nemlig den bedste fremkørselstid i Hovedstaden (under 5 minutter) og Storkøbenhavn (mellem 5-10 minutter).


Elegant transport med professionelle chauffører

TAXA 4x35 har bevidst valgt, at vores flåde skal have en stilren, genkendelig og eksklusiv profil, der ikke forstyrres af dine konkurrenters reklamer. TAXA 4x35 har fokus på service og kvalitet, og byder derfor på elegant transport i en profilvogn med en profilklædt fører bag rattet, der sørger for, at du og dine medarbejder ankommer sikkert og behageligt til jeres destinationer.

 

Kontakt TAXA 4x35 idag på tlf. 35 30 91 39

Bliv erhvervskunde