menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA

Persondata-, Cookie- og Privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

TAXA 4x35
Rosenlunds Allé 8
2720 Vanløse
35 35 90 01
Email: taxa@taxa.dk

1. Persondata

I overensstemmelse med persondataforordningen (GDPR) har TAXA 4x35 effektueret de nødvendige foranstaltninger i forhold til behandling af persondata, bl.a.

- Udarbejdet en fortegnelse over alle processer, som har at gøre med brug af personoplysninger.

- Oprettet en beredskabsplan som bl.a. indeholder nødprocedurer i forhold til bl.a. brud på datasikkerhed (f.eks. hackerangreb, tyveri og lækage i forhold til persondata), hvor  Datatilsynet skal underrettes inden 72 timer

- Efter gældende forskrifter indgået en databehandleraftale med alle leverandører, der håndterer personoplysninger. Databehandleraftalerne er udarbejdet på baggrund af Dansk Industris (DI) standardskabelon for databehandleraftaler.

- Beskyttelse af informationer om kunder, således at disse informationer ikke kommer til uvedkommendes kendskab/hænder – bl.a. ved at have udarbejdet en IT-sikkerhedspolitik, hvor TAXAs medarbejdere oplæres i behandling af personfølsomme oplysninger.

- Udarbejdet en risikoanalyse på alle potentielle brud på datasikkerhed i forbindelse med persondata, (f.eks. i tilfælde af hackerangreb, tyveri, lækage, m.m.).

Ovenstående er udarbejdet i overensstemmelse med gældende lovgivning og medarbejdernes arbejdsmetoder vedligeholdes løbende, således at personalet er opdateret i, hvordan persondata må behandles.

TAXA 4x35 indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Ønsker du at få oplyst, hvilke persondata TAXA 4x35 har registreret om dig, og/eller ønsker du at gøre brug af ”Right to be forgotten” og få slettet disse oplysninger, skal du henvende dig til TAXA 4x35 på en af følgende måder:

1. Telefonisk på 35353535 kunden skal ringe fra det telefonnummer det drejer sig om (ønskes der indsigt i persondata skal dette dog ske via mail).

2. Via mail på taxa@taxa.dk med kopi af billedlegitimation, tlf. nr. og adresse. Der kræves billedlegitimation, da der kan slettes kvitteringshistorik og andet data.

Ved spørgsmål til ovenstående bedes du sende en mail til: taxa@taxa.dk

 

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. 

3.1 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.1.1 Genfremsendelse af kvittering

Iflg. Den nye persondataforordning vil en genfremsendelse af en kvittering ligge indenfor indsigt af personoplysninger.

Derfor skal vi henvise til at du/I skriver en mail til taxa@taxa.dk med følgende vedhæftninger: udfyldt skema – som kan hentes her – og kopi af billedlegitimation (pas eller kørekort samt sygesikringskort).

NB: Der kræves billedlegitimation, da der kan informeres om kørselshistorik og anden følsom data, som vi skal beskytte for vores kunder.