menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Det siger vores kunder..

Det siger vores kunder..

Hos TAXA 4x35 tror vi på at professional og exceptionel service fører ikke kun til kørsel fra A til B, men frem til et godt og langvarigt samarbejde. Derfor stræber vi kontinuerligt efter at forbedre vores services ved bl.a. at tilbyde kunden en bred vifte af bestillings- og betalingsmuligheder, der er tilrettelagt efter kundes behov og ønske. 

Vi er så heldige at have over 3.000 erhvervskunder, der har valgt TAXA 4x35 som taxaleverandør. Herunder kan du læse, hvad vores kunder siger om os og vores samarbejde.

Nicolai Kristensen, Chef Concierge i Tivoli Hotel & Congress Center

"Det er ekstremt vigtigt for mig, at gæsterne med det samme kan genkende deres taxachauffør, og at han eller hun ikke bare dukker op i en ’campinghabit’. Med uniformerne ser chaufførerne professionelle ud, og gæsterne er ikke i tvivl om, hvem deres chauffør er. Det er med til at højne services, og service kommer før alt i min branche."

Jan Sørensen, Country Procurement Manager hos SEB

"Valget faldt på TAXA 4x35 pga. den professionelle tilgang og et mere formaliseret set-up, end vi havde oplevet tidligere. Vi har bl.a. fået tilknyttet en personlig key account manager, som er vores one point of contact og hjælper med alt fra service og statistik til bestillings- og betalingsmuligheder. Samtidig betyder det meget, at vognene ser ordentlige ud og chaufførerne er uniformerede. Det er særligt vigtigt i kundesammenhænge."

Kasper Juul-Normann, Receptionschef, Copenhagen Strand Hotel

"Så er vi startet op med bestilling af vogne fra jer og det virker sku :-) Jeg har lige været ude i receptionen og spørge om, der var noget jeg skulle have med, i denne mail til dig. Alle i fronten er meget positive og glade over jer, - som den ene receptionist sagde - "de ved jo hvad service er!"