menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Det siger vores vognmænd..

Det siger vores vognmænd...

TAXA 4x35 har den højeste gennemsnitlige omsætning per vogn, over 3.000 erhvervskunder og 200.000 bestilte ture om måneden. Hos TAXA 4x35 får du lav pladsleje og større fleksibilitet - og så kommer du også ind i et vognmandsejet taxaselskab.

Du kan også blive en del af TAXA 4x35 familien - kontakt os på 35 30 91 60 eller taxa@taxa.dk og hør nærmere om fordelene ved TAXA 4x35!

Herunder kan du læse hvorfor vognmænd vælger TAXA 4x35.

Uffe Christensen - vognmand

"I slutningen af 2013 var vi 5 vognmandskolleger, som flyttede vores bevillinger til TAXA 4x35. Vurderingen var, at 4x35 vil levere mere kørsel, er fremtidsorienteret og har et højt informationsniveau. Indtil nu kan vi kun sige, at vores forventninger er mere end indfriet, og det er også oplevelsen hos vores chauffører.”

Munir Azam - vognmand

"Jeg har altid kørt i TAXA 4x35 – og er glad for det! Jeg begyndte som chauffør i 1991 og har i dag 3 vogne, og både mine chauffører og jeg er yderst tilfredse med den fremdrift, der er i selskabet på alle fronter. Vi kører altid centralturene og har masser at lave på grund af den aktive salgsafdeling."

Vognmand Steve Probert

Steve Probert - vognmand

”Jeg skiftede fra TaxiNord i slutningen af 2013 og har altid følt mig godt modtaget i TAXA. Man mærker respekt for individet og der er højt til loftet. Mine nye kollegaer i TAXA 4x35 er altid venlige og afslappede og behjælpelige med for eksempel taximeter anlægget, distrikter m.m. Der er rigeligt at lave, for det meste. Min omsætning er jeg tilfreds med. Og den nuværende kr. pr. km. havde jeg kun drømt om før i tiden.”

Vognmand Michael Roer

Michael Roer - vognmand

"Da jeg i sin tid fik min bevilling havde jeg mange centraler at vælge mellem. Valget faldt på TAXA 4x35, da man var den eneste central, der ikke kørte med kø-system, men havde kunden i centrum. Det gav en større dynamik og en bedre mulighed for centralture uanset hvordan man bevægede sig rundt i vores region. Det er desværre lavet om - trist. Det er dog stadig centralen med højeste indkørsel, så valget er ikke svært."