menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA

Bliv en del af TAXA holdet!

TAXA 4x35 søger en IT-chef!

Vær med til at udvikle fremtidens platform!

TAXA 4x35 er landets næststørste taxiselskab med over 1.000 vogne og en omsætning på mere end 1 mia. kr. årligt hovedsagligt i Hovedstadsområdet, hvor TAXA 4x35 er markedsleder.

En ny taxilov er under implementering og fra 2021 vil taximarkedet være fuldt liberaliseret. Vi søger nu en IT-chef der, kan fortsætte arbejdet med at digitalisere TAXA 4x35’s forretningsmodel.

 

Om TAXA 4x35

Vi har eksisteret i 110 år, og de første taxier var hestevogne. Men vi arbejder konstant med at benytte ny teknologi, så vi er i stand til at tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Ud over vognmænd og chauffører er vi 60 ansatte i TAXA 4x35’s administration. Der er pt 4 ansatte i IT-afdelingen, der både står for udvikling og drift af vores systemer.

Vi arbejder ud fra klare mål og strategier, og du vil have klare rammer for dit arbejde, men også stor indflydelse på, hvordan og med hvilke metoder og teknologier, vi når målene.

 

Stillingen:

Vi søger en IT-chef med forudgående erfaring og resultater fra arbejde med gennemførelse af transformation fra egenudviklede systemer til standardsystemer, og med overgang til 100% cloudbaseret set-up. Den rette kandidat evner at samarbejde med den kommercielle del af organisationen omkring løbende forbedring og udvikling af den digitale kunderejse, og med at etablere processer og løsninger, der automatiserer træk og analyse af driftsdata (f.eks. Power BI).

Vi tilbyder:

- konkurrencedygtig lønpakke med sundhedsforsikring og andre benefits

- Personlig og faglig udvikling både nationalt og internationalt

 

 Krav:

- Erfaring fra mellemstor virksomhed og driftsansvar for mission critical systemer

- Dyb indsigt og erfaring med cloudbaseret drift

- Erfaring med overholdelse af GDPR

- Leder og projektledererfaring af lille driftsteam og udviklingsprojekter i varierende kompleksitet

 

 Ansvarsområder:

- Ledelse af afdeling med 4 medarbejdere og eksterne projektansatte samt konsulentpartnere

- Driftsansvar for driftssystemer og API’er til eksterne systemer

- Ansvar for drifts- og udviklingsbudgetter

 

Arbejdssted:

TAXA 4x35 ligger i Vanløse og er nemt at komme til.

 

Derfor skal du søge jobbet

Spændende chance for at være med til at udvikle fremtidens taxi platform

Ansvar for mission critical systemer og apps i en branche under hastig markedsmæssig og teknologisk udvikling

Del af ledelsesteam i en organisation hvor der er kort fra idé til plan og handling

 

Er du interesseret?

Send os dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Stillingen kan kun søges via LINKET HER. Vi modtager ikke ansøgninger der er sendt pr. mail. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en mail til adm. direktør Gert Frost på gert.frost@taxa.dk

Vi ser frem til at høre fra dig! 

TAXA 4x35 har over 1.000 vogne som er ejet af over 500 selvstændige vognmænd. Selskabet er digital frontløber og står bag Danmarks største app med over 650.000 downloads. TAXA 4x35 kører over 5,5 mio. ture om året og tilbyder både privat og erhvervskørsel samt handicap- og skolekørsel. www.taxa.dk