menu 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
TAXA støtter Knæk Cancer 2018

Knæk Cancer 2018

TAXA 4x35 og Ejler Christensens Mindefond donerer kr. 500.001 til Kræftens Bekæmpelse

Tidligere vognmand hos TAXA 4x35, Ejler Christensen, har som mange andre i Danmark haft kræft tæt ind på livet. Så tæt, at han desværre selv bukkede under for sygdommen i 1988.

Ejler havde et sommerhus i Ebbeløkke og der blev oprettet en fond - Ejler Christensens Mindefond – hvor TAXA fik overdraget sommerhuset efter Ejlers ønske. Betingelsen var, at et evt. overskud ved salg af sommerhuset skulle gå til Kræftens Bekæmpelse. Ejlers vision var, at sommerhuset kunne benyttes af TAXAs vognmænd, som havde brug for at komme væk fra en stresset hverdag – eller som havde brug for at rekreere efter sygdom eller andre voldsomme oplevelser i deres liv.

undefined     undefined

Som årene gik dalede udlejningsfrekvensen. TAXA fik renoveret sommerhuset i 2014 i håb om, at det ville blive mere attraktivt, men desværre havde det ikke den store effekt. Tiderne havde ændret sig og mange ville f.eks. hellere flyve til London for kr. 199,- end at holde ferie i det lille fine sommerhus.

Derfor blev det besluttet at sætte sommerhuset til salg. Den 1. september 2018 blev sommerhuset solgt og overskuddet doneres nu til Kræftens Bekæmpelse i indsamlingen Knæk Cancer lørdag den 27. oktober 2018. TAXA 4x35 har lagt et større beløb oveni, så den samlede donation kommer op over en halv million kroner – helt præcis kr. 500.001

Det er en stor ære for os at kunne donere kr. 500.001 på vegne af Ejler Christensens Mindefond og TAXA 4x35, som en samlet donation. Vi håber, at pengene vil være med til at sætte fokus på sygdommen kræft og bidrage til forskning, så færre får kræft og flere overlever kræft.

undefined

Klik på banneret ovenfor og læs mere om indsamlingen Knæk Cancer 2018