menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Lej en taxa

Lej en taxa

Danmarks største storvognsflåde - kun til dig!

Har du brug for shuttle service til dine gæster? Eller rummelig og eksklusiv transport til og fra en konference eller event i byen? Hvad med blot en stor vogn, der servicerer kun dig, dine gæster og ansatte i et par timer eller en hel dag? Hos os kan du få det hele - og mere til! Med TAXA 4x35 får du nemlig adgang til Danmarks største storvognsflåde, der står klar til at køre dine gæster og ansatte til og fra lufthavnen, hotellet eller en event i byen!

Stor vogn, høj VIP-service

TAXA 4x35 ønsker at give dig, dine gæster og ansatte service i verdensklasse, derfor tilbyder vi nu eksklusiv leje af vores store vogne. Ja, du læste rigtigt - vi stiller en stor vogn og privatchauffør til rådighed i et par timer eller en hel dag! Alt afhængigt af behov og antal passagerer, kan I leje stor vogn i op til 8 timer. Vælg mellem en storvogn til 5, 6, 7 eller 8 personer.

Lejer I en stor taxa hos TAXA 4x35, bestemmer I selv, om den bruges som shuttleservice eller VIP-transport til og fra konferencen, fashionshowet eller en event i byen – vores storvogne er rummelige og eksklusive at de egner sig til alle kørselsbehov. Uanset kørselstype er privatchaufføren altid professionelt profilklædt og yderst serviceminded. Chaufføren taler desuden dansk og engelsk.

Kontakt os allerede i dag på 35 39 35 35 for at leje en stortaxa eller høre mere om konceptet.