menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Lufthavnstaxa

Lufthavnstaxa

Stress ikke inden afrejsen - bestil og betal lufthavnstaxa online og undgå betaling i vognen! Brug vores smarte bestillingsfunktion til højre til bestilling og betaling af taxa til Kastrup Lufthavn (ikke tilgængelig på mobilen).

Bestil & betal lufthavnskørsel online

Nu er det ikke kun flyveturen du kan bestille og betale hjemmefra. Hos TAXA 4x35 har du nemlig mulighed for at forudbestille og -betale din lufthavnstaxa online inden afrejsen! Du bliver hentet på din hjemmeadresse og kørt helt frem til terminalen, så glem alt om kort og kontanter - betalingen er jo allerede ordnet!

Sådan bestiller du en lufthavnstaxa online

For at bestille og forudbetale din taxa til lufthavnen, skal du benytte bestillingsmodulet på forsiden af taxa.dk (modulet er ikke tilgængelig på mobilen) og vælge adressen "København Lufthavn Terminal 1, 2 eller 3" i destinations adresse. Når du har udfyldt alle felter, vil der komme en pris frem i den lysegrønne boks med et link til betaling.

Til Kastrup Lufthavn med TAXA 4x35

Med TAXA 4x35 ankommer du til Kastrup Lufthavn trygt og i passende tid inden din afrejse, og så slipper du for at stresse over parkering. Skulle du være i tvivl så sidder vores kundecenter klar til at vejlede og hjælpe dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Vi gør opmærksom på at bestilling og betaling af lufthavnskørsel via vores bestillingsmodul her på hjemmesiden foretages min. 3 timer inden turen køres.

 

lufthavnstaxa