menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
Bliv vognmand i TAXA 4x35

Tilbud til nye vognmænd

Er du en af de heldige, som har fået taxitilladelse i 2016?

Taxinævnet har uddelt 70 nye taxitilladelser. Er du blandt af de heldige chauffører, som nu kan kalde dig vognmand, vil TAXA 4x35 vil gerne tilbyde dig en rigtig god start på din nye forretning!

Som nystartet vognmand får du:

~ PLADSLEJEFRIHED i 8 uger - det giver dig den nødvendige luft til at få gang i din forretning

~ TILSKUD til montering af din nye vogn og udstyr

~ GRATIS profilindpakning af din bil

~ GRATIS serviceforsikring i opstartsåret

~ GRATIS chaufførkursus for dig + 1 chauffør

~ GRATIS gavekort til profiltøj hos Hoffman

~ GRATIS indskudsbevis i Sammenslutningen - det giver dig medbestemmelse og indflydelse

~ GRATIS rådgivning - erfarne kollegaer i TAXA 4x35 står parat til at hjælpe dig med råd til at håndtere arbejdsgiveransvar, få en god indkørsel, mv.

Så lidt koster det for dig som nystartet vognmand hos os

~ Ugentligt driftsbidrag: kr. 1.404,-

~ Ugentligt kontingent til Sammenslutningen: kr. 34,-

~ Depositum : kr. 25.662,- (beløbet kan afdrages med kr. 500,- pr. uge og tilbagebetales ved ophør i TAXA 4x35).

Derfor skal du vælge TAXA 4x35

Med 5,2 mio kørte ture årligt, den største vækst i branchen de seneste år, og dermed den højeste omsætning pr. vogn, kører det godt for TAXA 4x35 og vi ønsker flere engagerede og nytænkende vognmænd, som aktivt vil bidrage til, at vi i fællesskab fastholder positionen som markedsleder.

Omsætningen pr. vogn hos TAXA 4x35 er senest steget med 5% til ca. 1,2 millioner kr. i gennemsnit og vores fælles mål er, at stigningen skal fortsætte.

Hos TAXA 4x35 forsætter vi vores aktive forretningsstrategi med fokus på ny kørsel, nye kunder og ny teknologi. Som vognmand hos os vil du opleve, at vi går det ekstra skridt der skal til for, at DIN forretning bliver en succes.

De største virksomheder har valgt TAXA 4x35

TAXA 4x35 er hovedstadens største taxaselskab med de største virksomheder som kunder, bl.a. Carlsberg, Vestas, nets og Tivoli Hotel og Congress Center.

Over 3.00 erhvervskunder i hele Storkøbenhavn har aktivt valgt os som samarbejdspartner, hvilket sikrer mange daglige ture til vores vognmænd og deres chauffører. Vores salgsafdeling arbejder hver dag aktivt og opsøgende på at tiltrække nye kunder i hele Storkøbenhavn til TAXA 4x35.

 

undefined

Danmarks digitale taxaselskab

I dag kommer over 60% af alle bestilte ture fra digitale platforme, bl.a. vores TAXA App. Både kunder og vognmænd er begejstrede fordi ventetiden i telefonkøen undgås, vognene kommer hurtigere frem og turene afvikles effektivt. Vi arbejder kontinuerligt på opgraderinger af vores digitale løsninger og følge med udviklingen - og kunderne.

Som vognmand hos TAXA 4x35 vil du kunne mærke, hvordan vores digitale fokus gør det nemmere for dig at styre din forretning, bl.a. ved:

~ Adgang til egen vognmandsportal

~ Mulighed for at følge din vogn online her og nu

~ Elektronisk kørselsafregning, statistik og vognmandsnyheder

~ Altid opdateret chaufførportal med seneste nyt - og med adgang for dine chauffører.

Du kan styre din forretning hjemmefra via digitale platforme - men du er selvfølgelig altid velkommen til en kop kaffe hos TAXA Servicecenter i Vanløse.

Vil du høre nærmere?

Kontakt Servicecenteret: Anne Kilde Bajwa på tlf: 3530 9136 eller Annette Jensen, tlf: 3530 9143

-eller kom og besøg os i åbningstiden og få en snak om vores fremtidige samarbejde. Vi ser frem til at møde dig!

TAXA 4x35, Rosenlunds Allé 8, 2720 Vanløse

Åbningstider: Mandag lukket, tirsdag-torsdag fra 8:30-15:00 og fredag fra 10:00-14.00.

Det siger vores vognmænd om os:

Uffe Christensen - vognmand

"I slutningen af 2013 var vi 5 vognmandskolleger, som flyttede vores bevillinger til TAXA 4x35. Vurderingen var, at 4x35 vil levere mere kørsel, er fremtidsorienteret og har et højt informationsniveau. Indtil nu kan vi kun sige, at vores forventninger er mere end indfriet, og det er også oplevelsen hos vores chauffører”.

Munir Azam - vognmand

"Jeg har altid kørt i TAXA 4x35 – og er glad for det! Jeg begyndte som chauffør i 1991 og har i dag 3 vogne, og både mine chauffører og jeg er yderst tilfredse med den fremdrift, der er i selskabet på alle fronter. Vi kører altid centralturene og har masser at lave på grund af den aktive salgsafdeling".

Vognmand Steve Probert

Steve Probert - vognmand

”Jeg skiftede fra TaxiNord i slutningen af 2013 og har altid følt mig godt modtaget i TAXA. Man mærker respekt for individet og der er højt til loftet. Mine nye kollegaer i TAXA 4x35 er altid venlige og afslappede og behjælpelige med for eksempel taximeter anlægget, distrikter m.m. Der er rigeligt at lave, for det meste. Min omsætning er jeg tilfreds med. Og den nuværende kr. pr. km. havde jeg kun drømt om før i tiden.”

Vognmand Michael Roer

Michael Roer - vognmand

"Da jeg i sin tid fik min bevilling havde jeg mange centraler at vælge mellem. Valget faldt på TAXA 4x35, da man var den eneste central, der ikke kørte med kø-system, men havde kunden i centrum. Det gav en større dynamik og en bedre mulighed for centralture uanset hvordan man bevægede sig rundt i vores region. Det er desværre lavet om - trist. Det er dog stadig centralen med højeste indkørsel, så valget er ikke svært."