menu 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA

Hold festen kørende i en PartyTAXA

Hvad er en PartyTAXA??

PartyTAXA er TAXAs unikke og populære koncept med specialindrettede TAXA vogne eller minibusser for op til 1-8 personer med gode lydanlæg, festlys og hvor I selv må styre musikken via egne playlister.

Og ja naturligvis... I må gerne drikke i vognen!   ;D

Vores festglade chauffører er klar til at tage imod jer og køre jer trygt fra A til B. For det er jeres fest. Hele vejen!

Hvis I leder efter en festlig og uforglemmelig oplevelse med venner eller kollegaer er PartyTAXA løsningen.

 

Derfor elsker vores kunder PartyTAXAen

undefined  Fordi transporten pludselig bliver en del af festen i stedet for bare at skulle overstås

undefined  Fordi festudvalg og personaleafdelinger kan arrangere en uforglemmelig kørsel af medarbejdere til firmafester

undefined  Fordi I starter festen allerede inden I kommer frem, fx til gallafesten, koncerten eller festivalen. Og, ikke mindst, fordi I ankommer med stil!

undefined  Fordi den gode stemning aldrig dør ud undervejs når weekendens byture rykker fra forfest og videre i byen

undefined  Fordi transporten udgør et fedt indslag i sig selv til polterabender, hvor selskabet skal fra ét indslag til et andet

 Priser

En tur med PartyTAXA tillægges et gebyr på 100 kroner per tur og kører derudover til almindelig gældende takst. Få et pris estimat på jeres tur ved at downloade TAXA 4x35 app’en og vælge PartyTAXA som vogntype.

 Sådan booker I en PartyTAXA

PartyTAXA kan bookes direkte via TAXA 4x35 app’en som kan hentes i App Store her og Google Play her. Alternativt kan I bestille på telefon 35 35 35 35 eller ved at sende en mail med dato, tidspunkt, startadresse, slutadresse og antal personer til callcenter@taxa.dk.

Bemærk at PartyTAXA skal bookes senest 1 time før ønsket afhentning.

 Rigtig god fest! :)