menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA

Priser og Takster

TAXA 4x35 er billigst!

Der findes tre større taxiselskaber i København og omegn, og de kører alle med forskellige priser på forskellige tidspunkter af døgnet. TAXA 4x35 er det billigste af disse tre selskaber - især på hverdagsaftener og i weekenden. KLIK HER og se en prissammenligning.

Vil du kende prisen for din TAXAtur på forhånd? 

I vores TAXA 4x35 App kan du vælge at bestille med fast pris. Læs mere HER

Nye takster 

I april 2018 blev taksterne ændret hos TAXA 4x35 i forbindelse med den nye taxilovgivning. Et af kravene i den nye taxilovgivning er, at taxiselskaber skal skilte med "dørpriser", som er gennemsnitsprisen på en tur på 10 km/12 min. på hhv. takst 1 og takst 2. På den måde kan du som kunde benytte dørpriserne til at sammenligne taxiselskabers prisniveau. Hos TAXA har vi følgende dørpriser:

Dørpris takst 1: 10 km/12 min. Kr. 194,-

Dørpris takst 2: 10 km/12 min. Kr. 246,-

 

Se gældende takster nedenfor. På særlige dage (jul og nytår) køres der med særlige takster. Disse kan ses længere nede på siden.

undefined

Priser jul og nytår

I den nye taxilov er der såkaldte "særlige dage" hvor priserne er højere end resten af året. Disse særlige dage er 1. januar, 24,-26. december og 31. december. TAXAs priser på disse særlige dage er:

Priser jul og nytår 2018

 

 

 

 

 

Tillæg for cykler, bagage, m.m.

For cykler og bagage, der anbringes uden på vognen, betales 20 kr pr. stk. For op- og nedbæring af bagage eller anden særlig assistance på slutadressen betales 20 kr hvis taxametret ikke er i funktion.

Ved kørsel over betalingsbro betales der for tur/retur. 

Pris for kørsel over Øresund: kr. 350,-

Pris for kørsel over Storebæltsbroen: dagspris + adm. gebyr

Tillæg for PartyTAXA: kr. 100,- (læs om PartyTAXA HER)

Chaufføren må ikke forlange drikkepenge.

Faste timepriser

TAXA tilbyder kørsel til faste timepriser i Region Hovedstaden. Denne service er velegnet til arrangementer, hvor man har brug for den samme vogn under hele forløbet.

En fast timepris inkluderer 20 km. Ved behov for mere en det bestilt antal timer eller de inkluderede km, betales der for ekstra påbegyndt halv eller hel time. Man kan også vælge at betale for ekstra tid eller antal km på taxameter, dog skal dette aftales med chaufføren i god tid. Bemærk dog, at der ved afregning på taxameter vil blive lagt starttakst oveni prisen.

FASTE TIMEPRISER 1 - 4 PERS 5 - 8 PERS
Pris inkl. 20 km 499,00 kr/t 629,00 kr/t
Ekstra påbegyndt ½ time 249,50 kr 314,50 kr