menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA

Prissammenligning i taxibranchen

Ny taxilov = nye priser. Hvad betyder det for dig som forbruger?

Som forbruger skal du se dig godt for, når du skal bestille en vogn. Prisen på din taxitur kan nu variere med helt op til 61% på visse tidspunkter af døgnet. Det kan dog godt være rimelig uoverskueligt for forbrugeren at finde rundt i og sammenligne de forskellige priser på taxiselskabernes hjemmeside.

Derfor har vi i har været inde og finde priserne på de to største taxiselskaber i Storkøbenhavn, sammenlignet med vores egne priser, dag for dag, time for time, og udarbejdet en graf, så du som forbruger kan danne dig et overblik. Prissammenligningen kan ses længere neden og den viser bl.a. at

- I weekenden er TAXA i gns. 14% billigere end konkurrenterne

- I myldretiden er TAXA i gns. 16% billigere end konkurrenterne

- På hverdage er TAXA i gns. 21% billigere end konkurrenterne

I grafen nedenfor kan du få et overblik over, hvordan prisniveauet ser ud hos de 3 største taxiselskaber i Storkøbenhavn. TRYK HER FOR AT ÅBNE GRAFEN I EN HØJERE OPLØSNING (åbner i en ny fane)

undefined

 

TAXA 4x35 er den grønne linje og er billigst alle ugens dage, døgnet rundt. I weekenden (fra fredag kl. 18:00 til mandag kl. 04:00) ligger vi kun en smule under prisen i forhold til en af konkurrenterne (den gule linje). Den anden konkurrent (rød linje) er markant dyrere især i weekenden samt på hverdagsaftener. På hverdagsaftener er begge konkurrenter markant dyrere end TAXA.

Prissammenligningen er baseret på gældende priser fundet på taxiselskabernes hjemmeside den 10. september 2018. Prissammenligningen er desuden baseret på en tur på 10 km og 12 min, som er Trafikstyrelsens definition på en standardtur.

Du kan finde mere info om ny taxilov og priser på Trafikstyrelsens hjemmeside via dette link: www.taxilov.dk/Takster_for_taxikoersel