menu 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA

Oplev Københavns seværdigheder med en privat guide

Hvem kender byen bedre end taxachaufførerne i København?

Med årtiers kørselserfaring fra Københavns gader kender vores certificerede sightseeing-chauffører hver en krog af vores smukke og levende by. Ikke mindst de skjulte perler og gode historier, der ikke står i de typiske rejsebøger.

Vælg den tur der passer bedst til dig, og læn dig tilbage og slap af i en luksuriøs, behagelig TAXA.

 

 

 

Se vores store udvalg af ture i videoen nedenfor

Bestil en almindelig bil til 1-3 personer eller en minivan til 4-8 personer. Uanset valg har vores biler både aircondition og gratis WiFi.


 

Copenhagen Quick Tour - 2 timer

Hurtig tur rundt i byen, hvor du oplever de mest berømte seværdigheder i København.

Klik HER for yderligere oplysninger og bestilling.

Copenhagen Quick Tour

 

Copenhagen Tour - 4 timer

På denne tur kan du opleve de mest berømte attraktioner i København plus nogle ekstra skjulte lokale perler. Den 4-timers tur giver dig tid til at stoppe op og tage billeder ved nogle af attraktionerne, som du selv udvælger.

Klik HER for mere info og booking.


Copenhagen Tour

Modern Copenhagen – 4 timer

På "Modern Copenhagen Tour" vil du se det bedste af vores levende by kombineret med noget af den nyeste og mest forbløffende arkitektur. Den 4-timers tur giver dig tid til at stoppe op og tage billeder ved nogle af attraktionerne, som du selv udvælger.

Klik HER for mere info og booking.

Modern Copenhagen Tour
 

Copenhagen Plus – 6 timer

På denne tur kan du opleve de mest berømte attraktioner i København krydret med nogle ekstra skjulte lokale perler, fx de to små charmerende byer Dragør og Magleby, som adskiller sig fra resten af det urbane København. Den 6-timers tur giver dig tid til at stoppe op og tage billeder ved nogle af attraktionerne, som du selv udvælger.

Klik HER for mere info og booking.

Copenhagen Plus Tour 

 

Castle Tour - 8 timer 

Denne tur fører dig til Nordsjælland, hvor du kan opleve de mest fantastiske danske slotte og det verdenskendte museum for moderne kunst, Louisiana. Du vil have masser af tid til gå på opdagelse i seværdighederne og til at nyde en lækker dansk frokost på Frederiksborg Slot.

Klik HER for mere info og booking.

Castle Tour
 

Mighty Viking Tour - 8 timer

På Mighty Viking Tour kommer du til at opleve den historiske by Roskilde, 35 km vest for København, med dens gotiske domkirke, der er hjemsted for 39 gravsteder for danske monarker. Derudover besøger vi Vikingeskibsmuseet med velbevarede rester af fem skibe fra det 11. århundrede. Der vil også være masser af tid til at besøge Nationalmuseet i København og en af Københavns skjulte skatte: Den lille unikke og charmerende by, Dragør.

Klik HER for mere info og booking.

Mighty Viking Tour