menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
TAXA i Albertslund

TAXA i Albertslund

Handikaptransport undefined undefined Offentlig køsel undefined undefined Lufthavnstaxa

TAXA 4x35 – bedste TAXA i Albertslund

TAXA 4x35 tilbyder en bred vifte af taxiservices i Albertslund og resten af Storkøbenhavn – alle med fokus på den bedste service til kunden.

Det skal være nemt og bekvemt at bestille en TAXA i Albertslund. Derfor har TAXA 4x35 sørget for at vores taxa services altid er lige ved hånden. Du kan bestille en taxa til Albertslund online, via din smartphone, din tablet eller ved at ringe til det velkendte nummer 4x35.

Bestil din taxa til Albertslund online ved at bruge vores smarte bestillingsmodul – BESTIL TAXA - til højre på din skærm (ikke tilgængelig via mobilen). Er du på farten og ønsker at undgå telefonkø, så skal du bruge vores TAXA APP til at bestille taxa til eller fra Albertslund. Med vores smarte TAXA 4x35 App kan du både bestille og betale din taxa med appen.

Er du typen, der sætter pris på personlig betjening, så skal du ringe til 4x35, hvor vores kundecenter står klar til at servicere dig 24-7, 365 dage året rundt. Vores taxaer er udstyret med et smart turformidlingssystem, så vi hurtigt og effektivt kan finde en TAXA i nærheden af dig og Albertslund. Vi er stolte af at have en hurtig og effektiv fremkørselstid mellem 5-10 minutter i Storkøbenhavn, herunder Albertslund, så du ikke skal vente længe på en taxa.

Kører du med TAXA 4x35 i Albertlund, så kører du med et af de mest innovative og digitale taxiselskaber, der som de første udstyrede alle sine taxaer med gratis wifi. Derudover har TAXA 4x35 eget udviklet online bookingsystem til erhverv og en TAXA App, der har bl.a. været nomineret til Danish App Awards i 2011 og E-handelspris i 2012 og 2013.

TAXA 4x35 giver dig et stort udvalg af bestilling og betalingsmuligheder, så har du behov for en taxa i Albertslund, så er vi altid lige ved hånden.

Download vores TAXA App her:

Download App til iPhone    Download App til Android