menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
TAXA på Amager

TAXA på Amager

undefined undefined undefined undefined undefined Minibus undefined

TAXA 4x35 - din Amager TAXA

Det skal være nemt og bekvemt at bestille en TAXA på Amager, derfor tilbyder vi en bred vifte af bestillingsmuligheder, så TAXA 4x35 altid er lige ved hånden.

Sådan bestiller du en TAXA på Amager:
- Bestil taxa online
- Bestil via TAXA App
- Bestil via 4x35

Står du på Amager uden taxa – så sørger vi for at du kommer sikkert til og fra din destination. Hos TAXA 4x35 har du mulighed for at bestille en taxa til Amager online ved at bruge vores smarte web widget. Tryk på BESTIL TAXA til højre på din skærm (ikke tilgængelig fra mobilen) og bestil en taxa til eller fra Amager.

3 klik på mobilen - og så en taxa er på vej til Amager. Skal det gå hurtigt og udenom telefonkøen, så skal du bruge vores TAXA App til at bestille din taxa på Amager. Med vores smarte app kan du bestille og betale din taxa med appen. Det er nemt og hurtigt og du får tilsendt en kvittering per mail. Vi har måske Danmarks bedste TAXA App – den er smart og brugervenlig - og desuden var den nomineret til Danish App Awards i 2011 og E-handelspris i 2012 og 2013.

Ønsker du personlig betjening eller ønsker du at bestille en 5-8 personers vogn, så ring til 4x35 – din taxiservice på Amager. Vores kundecenter er tilgængelig 24/7 og står klar til at servicere dig hurtigt og effektiv.

Udover det store udvalg af bestillingsplatforme, har TAXA 4x35 effektivt vognudstyr, så vi hurtigt kan finde en taxa i nærheden af dig på Amager. TAXA 4x35 har en fremkørselstid på under 5 minutter i København, så vi er sjældent længere væk end 5 minutter.

Tager du en taxa fra amager, eller en taxa til amager, kan du benytte dig af vores gratis wifi service under køreturen. Som det første taxiselskab i Danmark, tilbyder TAXA 4x35 gratis wifi til alle sine taxakunder.

Har du behov for en taxa på Amager, så står vi klar til at være din Amager TAXA.

Download vores TAXA App her:

Download App til iPhone    Download App til Android