menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
taxa birkerød

taxa birkerød

TAXA i Birkerød

Handikaptransport undefined undefined Offentlig køsel undefined undefined Lufthavnstaxa

TAXA 4x35 tilbyder bekvem taxikørsel i Birkerød med stort udvalg af bestillings- og betalingsmuligheder.

Bestilling af en taxa i Birkerød skal være nem og bekvem, uanset om man er på kontoret, sidder derhjemme eller er på farten, så er TAXA 4x35 altid lige ved hånden. Du kan bl.a. bestille en taxa til Birkerød online her via hjemmesiden eller vores TAXA 4x35 App. Desuden kan du altid ringe til det velkendte telefonnummer 4x35 for personlig betjening. 

Online bestilling 

Skal du til eller fra Birkerød kan du nemt bestille din taxa online her på hjemmesiden. Klik på den gule BESTIL TAXA-etiket til højre på skærmen, udfyld felterne og tryk på bestil, så sender vi straks en vogn din vej. (NB Webbestillingsmodulet er ikke tilgængelig fra mobiltelefoner)

App-bestilling

Spring telefonkøen over og bestil en taxa til Birkerød hurtigt med vores TAXA 4x35 App. Det er nemt, hurtigt og bedst af alt, den er lige ved hånden, når du er på farten. Hent vores app gratis i AppStore eller Android Market.

Download TAXA App til iPhone 
Download TAXA 4x35 App til Android
    

Telefonisk bestilling

TAXA 4x35 tager naturligvis også imod telefoniske taxabestillinger, så brug vores velkendte telefonnummer 4x35 til at komme igennem til vores kundecenter og få personlig betjening. TAXA i Birkerød er altid tilgængelig – vores kundecenter har nemlig døgnåbent, også i helligdagene.  

Vidste du at TAXA 4x35 har:

- gratis wifi i alle sine vogne
- hurtig og effektiv fremkørselstid (under 5 min i København og ml. 5-10 min i Storkøbenhavn)
- eget online bookingsystem til hoteller og erhverv
- været nomineret til Danish App Adwords i 2011 og E-handelspris i 2012 og 2013