menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
TAXA-booker

TAXA-booker

Skal du afholde et stort arrangement, fx. firmafest, koncert, event, bryllup eller noget helt andet, så tilbyder TAXA 4x35 en ekstraordinær service til dig i form af personlig assistance til håndtering af taxibestillinger - en TAXA-booker.

Hvad er en TAXA-booker?

En TAXA-booker er en af TAXA 4x35's dygtige medarbejdere i profiluniform, som kommer ud til dit arrangement og sørger for at booke taxaer til dine gæster, så de kan afslutte aftenen med en behagelig kørsel hjem - eller videre. Med en TAXA-booker undgår du det kaos, der tit opstår, når rigtig mange skal booke kørsel på samme tid.

TAXA-bookeren sætter en lille stand op til dit arrangement, medbringer nødvendigt IT-udstyr til håndtering af bestillinger, og sørger for professionel og problemfri bestilling af taxaer til dine gæster. Når opgaven er afsluttet pakker TAXA-bookeren standen ned og du får tilsendt en faktura efter arrangementet er afholdt.

Hvad koster en TAXA-booker?

Prisen for 1 TAXA-booker i 2 timer er kr. 1.450,-

Prisen for 2 TAXA-bookere i 2 timer er kr. 1.950,-

Priserne inkluderer 10 km kørsel til og fra TAXA 4x35 adressen i Vanløse og ud til dit arrangement. Udover 10 km koster almindelig taxatakst.

Ønsker du en TAXA-booker i mere end 2 timer koster det kr. 500,- ekstra pr. påbegyndt time.


Sådan bestiller du en TAXA-booker hos TAXA 4x35

Udfyld vores bestillingsformular med info om dit arrangement og send den til taxa@taxa.dk - vi vil meget gerne have din bestilling 14 dage før arrangementet.

Har du spørgsmål til TAXA-booker så kontakt vores kundecenter på tlf. 35353535