menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
TAXA Frederiksberg

TAXA Frederiksberg

TAXA Frederiksberg

undefined undefined undefined undefined undefined Minibus undefined

På Frederiksberg og brug for en TAXA?
Står du på Frederiksberg uden en taxa – så er vi blot et par klik væk. Hos TAXA 4x35 kan du bestille en taxa til Frederiksberg online, via din smartphone, din tablet eller ved at ringe til 4x35.

Taxabestilling via hjemmesiden (ikke tilgængelig via mobilen)
Sidder du ved din computer, så kan du bruge vores webbestillingsmodul til at bestille en taxa. Tryk på den gule ”BESTIL TAXA”-knap til højre på din skærm og bestil en taxa. TAXA 4x35 sørger for at du kommer trygt og sikkert frem til Frederiksberg eller anden ønsket adresse.

Taxabestilling (og betaling) via App’en
Orker du heller ikke telefonkø, så skal du bruge vores TAXA App til at bestille en taxa fra Frederiksberg!

- Download vores TAXA App - Download App til iPhone    Download App til Android
- Lad app’en finde dig på kortet eller indtast selv adressen
- Skriv dit navn og nummer (kun ved første taxaappbestilling!)
- Vælg betalingsmetode: Betal med app’en eller betal senere i taxa’en
- Tryk på bestil – så er en taxa på vej til dig

Vi har måske Danmarks bedste, smarteste og mest brugervenlige TAXA App og vi er ikke de eneste, der påstår det – TAXA App var nemlig nomineret til Danish App Awards i 2011 og E-handelsprisen i 2012 og 2013. 

Taxabestilling via 4x35
Foretrækker du derimod personlig betjening, når du bestiller din taxa på Frederiksberg, så kan du altid ringe til vores kundecenter på 4x35. Vores kundecenter er døgnåbnet, og klar til at tage imod din bestilling 24-7. Vi sørger for en hurtig og effektiv fremkørselstid (under 5 min i København og 5-10 min i Storkøbenhavn), så du ikke skal vente længe på din taxa.  

TAXA 4x35 er det smarte valg
Skal du bruge en taxa på Frederiksberg, så er TAXA 4x35 et godt bud. Vi kan tilbyde et højt serviceniveau og bredt udvalg af bestillings- og betalingsmuligheder. Desuden er TAXA 4x35 et af de mest innovative og digitale taxiselskaber, der kan bl.a. byde på et egetudviklet online bookingsystem til erhvervskunder, en prisnomineret taxa app og en webbestillingsmodul på hjemmesiden til online taxabestilling. Desuden finder du gratis wifi – ikke kun i vores taxa på Frederiksberg - men i alle vores taxaer!