menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
TAXA hellerup

TAXA hellerup

undefined undefined undefined undefined undefined Minibus undefined

TAXA til Hellerup? 4x35 er blot et par klik væk fra dig

Taxabestilling til Hellerup eller hvilken som helst anden adresse i Storkøbenhavn skal være nemt og bekvemt. Derfor tilbyder TAXA 4x35 et udvalg af bestillingsmuligheder, som er altid lige ved hånden.

- Bestil taxa via TAXA App’en 
- Bestil taxa online fra hjemmesiden
- Bestil taxa via vores online bestillingssystem (primært for erhverv og hoteller)
- Bestil taxa ved at ringe til 4x35

Er du allerede ved din computer på hjemmeadressen eller kontoret i Hellerup, så trykker du blot på den gule etiket med teksten BESTIL TAXA til højre på din skærm og bestiller din taxa. Sidder du derimod i en reception eller en virksomhed i Hellerup med et større kørselsbehov, så er vores online bestillingssystem den rette bestillingsplatform for dig. Kontakt TAXA for introduktion til dette system. 

Er du på farten, så kan du bestille taxa nemt og hurtigt via vores app.

Download vores TAXA 4x35 App her:
Download App til iPhone    Download App til Android

1-2-3 og så er en taxa på vej til Hellerup! Der skal kun 3 klik til at bestille en taxa via vores smarte TAXA App. Du slipper for telefonkø og kan endda betale din taxatur med app’en. Du registrér blot dine kreditkort i app’en, så bliver taxaturen trukket automatisk, når du stiger ud af vognen. Kvitteringen modtager du på din mail. 

TAXA 4x35 er et af de mest digitale taxaselskaber, men dette er ikke ensbetydende med at personlig betjening nedprioriteres! Tværtimod, vores kundecenter har døgnåbnet, så du kan altid ringe til det velkendte telefonnummer 4x35, hvor vores kundecenteragenter står klar til at tage imod din taxabestilling.

Udover de smarte bestillingsplatforme anvender TAXA 4x35 effektivt vognudstyr, så vi hurtigt kan finde en taxa i nærheden af dig i Hellerup. TAXA 4x35 har en fremkørselstid på under 5 minutter i København og mellem 5 og 10 minutter i Storkøbenhavn, så du kommer ikke til at vente længe på din taxa. 

Med gratis wifi i alle vores taxaer sørger TAXA 4x35 for, at kørsel til eller fra Hellerup ikke er kedelig. Bed chaufføren om adgangskode og brug vores wifi til at checke mail, nyheder eller facebook under køreturen.

Skal du bruge en taxa i Hellerup nu eller om et par dage, så brug en af vores smarte bestillingsplatforme til at bestille eller forudbestille en taxa.