menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
taxa hillerød

taxa hillerød

Til Hillerød med TAXA 4x35

Handikaptransport undefined undefined Offentlig køsel undefined undefined Lufthavnstaxa 

Du vil hjem til Hillerød efter en rejse eller bytur – hvad gør du? Du..

1. Bestiller en taxa online her?
2. Bestiller en taxa via vores TAXA 4x35 App?
3. Ringer til 4x35 og bestiller en taxa? 

Med TAXA 4x35 kan du det hele, for vi er altid lige ved hånden, når du skal til eller fra Hillerød.

Online taxabestilling

Er du ved din computer eller tablet, så tryk på BESTIL TAXA til højre på din skærm, så udvides vores bestillingsmodul. Opgiv din opsamlingsadresse og tidspunkt, samt navn og telefonnummer, og tryk på bestil, så sender vi en taxa til dig i Hillerød.

App-taxabestilling

Har du din mobiltelefon lige ved hånden, så kan du lade app’en finde dig via GPS og blot trykke på bestil for at bestille en taxa i Hillerød - så nemt er det! (Første gang du bruger app'en, skal du dog indtaste dit navn og telefonnummer, hvorefter de gemmes i app'en). Desuden kan du vælge mellem to betalingsmetoder:

1. Betaling med TAXA App
Indtast dine kreditkortoplysninger og betal din taxatur med appen. Beløbet bliver trukket automatisk, når turen afsluttes og du får kvitteringen per mail.

2. Kontantbetaling i taxaen
Ønsker du at betale i taxaen vælger du blot ”Betal i TAXA” og betaler med kontanter eller kreditkort i taxaen.
Download TAXA 4x35 App her: google play app  itunes taxa app

Døgnåben kundeservice

Du kan altid ringe til vores Kundecenter på 4x35, når du skal bruge en taxa til Hillerød eller en anden destination. Vores kundeservice er tilgængelig døgnet rundt, inkl. weekender og helligdage. Husk hvis I er en gruppe på 5-8 personer, der skal med taxa hillerød, så ring til 35 39 35 35 og få direkte adgang til storvognslinjen.

Gratis Wi-fi i alle vogne

Udover ovenstående udvalg af bestillings- og betalingsmuligheder har du adgang til gratis wifi under køreturen med TAXA 4x35. Bed chaufføren om adgangskoden og log på byens største mobile hotspot.