menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
TAXA Hørsholm

TAXA Hørsholm

undefined undefined undefined undefined undefined Minibus undefined

Med TAXA 4x35 til Hørsholm

Bestil en taxa til Hørsholm online her - brug vores bestillingsmodul (tryk på BESTIL TAXA-fanen til højre) til at bestille eller forudbestille din taxa. Modulet er ikke tilgængeligt via mobilen, derfor anbefaler vi at du bruger vores TAXA App til at bestille en taxa via din mobil. Du kan downloade vores TAXA App her:

Download TAXA 4x35 App til iPhone    Download TAXA 4x35 App til Android

undefined

TAXA Appen er til dig på farten og med mobilen ved hånden. Med vores smarte TAXA 4x35 App kan du med blot 3 klik bestille en taxa til Hørsholm:

1. Vælg din adresse på kortet eller indtast adressen manuelt
2. Opgiv dit navn og telefonnummer (kun ved første appbestilling!)
3. Tryk på bestil & vælg betalingsmetode - og så er der en taxa på vej til dig!

Taxakørsel i Hørsholm er smartere med TAXA 4x35

TAXA 4x35 sørger for at du ankommer trygt og sikkert til den ønskede adresse i Hørsholm. Hvad enten du bestiller en taxa online, via TAXA Appen, din tablet eller ved at ringe til 4x35, sørger vi for hurtig fremkørsel, så du ikke skal vente længe på din taxa. For os handler det ikke om transport fra A til B, men om service i verdensklasse, derfor kører vi med uniformerede førere i stilfulde vogne uden reklamer og sørger for at du er godt underholdt med gratis wifi under køreturen.

Husk at du altid kan ringe til 4x35 for at bestille en taxa til og fra Hørsholm. Vores kundeservice er tilgængelig døgnet rundt.