menu RING 35 35 35 35 drop arrow
BESTIL TAXA
TAXA kørsel i Holte

TAXA kørsel i Holte

Handikaptransport undefined undefined Offentlig køsel undefined undefined Lufthavnstaxa

TAXA kørsel i Holte

TAXA 4x35 er et af de mest digitale og innovative taxaselskaber, der tilbyder taxakørsel i verdensklasse til og fra Holte og hele Hovedstadsområdet.

Bestil taxa online fra hjemmesiden
(bestillingsmodulet er ikke tilgængeligt fra mobiltelefonen)

Hos TAXA 4x35 kan du bestille en taxa online her på hjemmesiden. Det er nemt og hurtigt at komme til Holte - du angiver blot din opsamlings- og destinationsadresse, dit navn og telefonnummer, og trykker på bestil. Ved en forudbestilling tilpasser du blot dato og tidspunkt, inden du trykker på Bestil-TAXA. Skal du til Københavns Lufthavn kan du også betale for din taxatur online ved at trykke på Bestil & betal nu (knappen bliver aktiveret ved valg af Københavns Lufthavn som slutadresse). Ligeledes kan du også anvende dit Taxa.nu login ved bestilling online fra hjemmesiden.

Bestil taxa med appen

Du kan også bestille en taxi til Holte via vores smarte TAXA App! Spring over telefonkøen og hent vores app gratis i AppStore eller Google Play. Med tre klik kan du bestille en taxa. Lad Appen finde dig ved hjælp af GPS og tryk på bestil (navn og telefonnummer skal opgives 1. gang man bruger appen). Indtast din(e) betalingskort i appen, så kan du også betal din taxa med appen og få tilsendt kvitteringen per mail.

Skal du bruge en stor taxa til Holte eller ønsker du personlig betjening, så er du naturligvis velkommen til at ringe til vores kundecenter på 35 35 35 35. Vi har døgnåbent, også i helligdagene.  

Det vidste du ikke om TAXA 4x35:

- Vi er det største og ældste taxaselskab
- Vi har gratis wifi i alle vores taxaer.
- Vi har over 1500 uniformerede taxachauffører.
- Vi har over 3.000 erhvervskunder.
- Vi er størst på storvogne.
- Vi har en fremkørselstid på under 5 min i København og 5-10 min i Storkøbenhavn.